Esettanulmányok

Ezen az oldalon olyan esettanulmányokat fogsz találni, amik valóban megtörténtek – méghozzá Magyarországon működő, hazai piacra forgalmazó cégekkel. A történeteket nem mesélték, nem mástól hallottam, hanem a folyamat része voltam – így minden információ elsőkézből érhető el.

Hogyan férhetsz hozzá az egyes tanulmányokhoz?

Minden esettanulmány feliratkozásért cserébe érhető el, azaz meg kell adnod a neved és az e-mailcímed, illetve bizonyos tanulmányok esetén még 1-2 kérdésre válaszolnod kell ahhoz, hogy utána letölthesd, megnézhesd ezeket. A jó hírem, hogy ezért cserébe az adott téma kapcsán mindenféle újdonságot, frissítést, jó tanácsot küldök Neked – a kevésbé jó hírem, hogy nem adom oda 1 feliratkozásért az összes tanulmányt, hanem külön kell jelentkezned mindegyikért!

Elfogadom, hogy ezt esetleg macerának éled meg – hidd el, nekem sem volt egyszerű az ezt lemenedzselő automatizációkat összerakni, megírni, megalkotni, – de így tudom garantálni, hogy nem terhellek olyan információval, ami esetleg nem érdekel – azonban a Téged érdeklő témákról magas szinvonalú tudást, tapasztalatot kapsz!

Még egy jó hírem, hogy bármelyik esettanulmányt is kérted, amennyiben új kerülne ide fel: értesítelek róla!

 

VALÓDI közösségépítés

Az, amit a közösségi oldalakon cégként teszel, az NEM közösségépítés!
 
Tanuld meg egyszerűen, díjmentesen a VALÓDI közösségépítés alapjait!

Biztonságos vállalkozói fiók a Facebookon?

Egy ügyfelem személyes fiókját feltörték és elköltöttek ismeretlenek 120.000 forintot furcsa hirdetésekre – mindössze 3 nap alatt. Ismerd meg a módszerüket és tanuld meg, hogyan tehetsz ellene Te is!
A tanulmány előkészületben…