Előzd meg, hogy bárki bejusson a hirdetői fiókodba és…

anélkül, hogy idejében észrevennéd…

ELHIRDETNE TÖBB SZÁZEZER FORINTOT A KONTÓDRA!

Egy ügyfelem és számos vállalkozó, akikkel beszéltem így járt! De könnyen megelőzhető a baj, csak hallgasd meg az erről szóló előadásom (akár autóban, telefonodon, vagy a gépedről) és használd a mellékelt csekklistát!

TEDD BIZTONSÁGOSSÁ A FIÓKODAT!

IRATKOZZ FEL ÉS MÁR KÜLDÖM IS AZ ANYAGOT!

Kinek ajánlom ezt a tanulmányt?

Olyan vállalkozóknak, akik hirdetnek vagy hirdetni szeretnének a Facebookon. Hasznos tanácsokat adok arra az esetre is, hogy nehogy munkatárs, üzlettárs fosszon meg a céges oldaladtól és főként arra az esetre, hogyan előzd meg, hogy feltörjék a Facebook fiókodat!

Olyan oldalkezelőknek, marketingeseknek, akik szeretnék ügyfeleiknek a maximális biztonságot nyújtani – használd bátran az anyagot kivitelezés során, az ügyfeleid (főnökeid) imádni fognak!

Olyan Facebook oldal tulajdonosoknak, akik privát vagy hobbi dolgaikat (blog, regény, kézműves dolgok) kommunikálják és hirdetik is.

ÍGY ELŐZD MEG, HOGY FELTÖRJÉK A FACEBOOK FIÓKOD…

– díjmentes előadás hanganyag, nyomtatható csekklistával –

Mit tartalmaz az anyag?

A kb 60 perces előadás teljes hangfelvételét .wma, illetve.mp3 formátumban, ezen felül egy .pdf formátumú nyomtatható csekklistát – ezen túl hasznos Facebook marketing tanácsokat vállalkozóknak, melyeket mindaddig küldök, amíg le nem iratkozol.

Miért  töltsd le?

t

Mert megtanulod MEGELŐZNI a bajt

Az anyag részletekbe menően végig vezet azon a beállítási és cselekvési listán, amivel maximálisan tarthatod a fiókod biztonságát!

t

Mert megtanulod FELISMERNI a bajt

Megmutatom, hogy mik azok a jelek, amik arra utalnak, hogy valami nem stimmel és mit tegyél, hogy erről 100% biztonsággal meggyőződj!

t

Mert megtanulod UTÓKEZELNI a bajt

Ha pedig már sikerült a fiókodból illetékteleneknek hirdetni és ezzel megkárosítani téged, akkor megmutatom mit kell tenned, hogy visszakapd a pénzed!

Nem hiszem, hogy nem érdekel…

Az egyik legfontosabb dolog, amire figyelned kell! Egyébként sem veszíthetsz semmit, ha akarsz feliratkozol és miután megkaptad az anyagot: leiratkozol (ez a te döntésed)

KI VAGYOK ÉS MIÉRT BESZÉLEK ILYAN HATÁROZOTTAN?

 

Molnár Ferenc – marketing tanácsadó és kivitelező

Magyarországon előként kezdtem el kifejezetten Facebook marketingre specializálódni és mindig azokat a megoldásokat kerestem a témában, amelyek valóban működnek; valóban hasznos segítséget adnak majd a vállalkozóknak és nem csupán üres tippek tanácsok.

2009 óta foglalkozom online marketinggel és látom, hogyha nem építesz olyan adatbázist, amellyel valóban tudsz kezdeni valamit – bármikor, bármilyen helyzetben, akkor bajban lehetsz!

Elsőként rendeztem szakmai konferenciát kifejezetten közösségi marketing – Facebook marketing témában az országban.

Elsőként jelent meg Közösségi Marketing Stratégia Tervezés címmel oktatóanyagom a témában.

Elsőként jelent meg Facebook hirdetések módszertanával foglalkozó könyvem, amelyben hazai példák vannak.

Most pedig az a célom, hogy a közösséget egy cég számára ne egy kupac ember jelentse, akikről szinte semmit nem tud – hanem az, hogy valódi eredményt érjünk el.

IRATKOZZ FEL MOST!

Feliratkozásod nem jár kötelezettséggel!

Add meg a szükséges adatokat és már küldöm is az ígért fájlokat és a letöltési linket…

A levelekről menet közben bármikor leiratkozhatsz.

Adatkezelési irányelveimet ide kattintva éred el (új ablakban)

Email*
Név*
Melyik igaz rád?*
Adatkezelési hozzájárulás*