Facebook Hirdetések HATÉKONYAN

Online tréning

Mi ez?

Egy online, otthonról, bármikor elérhető videós tanfolyam – segédanyagokkal, amely FOLYAMATOSAN bővül

Ami most van: 6 órányi tudás + 2 kiváló bónusz

Ami még várható: konkrét példák, képernyővideós útmutatók

MINDEN, amire szükséged lesz a SIKERES, EREDMÉNYES Facebook hirdetésekhez!

Így képzeld el!

Te csak leülsz egy kávé mellett a számítógéped elé – vagy tabletről, okostelefonról is nézheted. Megnézed az előadásokat a saját tempódban, akár százszor, ezerszer… A képzéshez egyszeri áron örökké hozzáférsz!

Minden benne van!

A komplett kampány, azaz nem csak a Facebookkal, hanem a weblapoddal és az online értékesítési folyamataiddal is foglalkozunk!

Extrém garanciát vállalok

Tudom, hogyha azt csinálod, amit mondok, akkor sikeresek lesznek a Facebook kampányaid! Erre olyan garit vállalok, amit SENKI!

Ár? Feltételek?

A tréningért egyszeri díjat kell fizetned bankkártyával, vagy előre utalással – az összeg beérkezése /adminisztrálása után azonnal megkapod a hozzáférésed a tanfolyamhoz!

A tananyag ára egyszeri 14.990 forint (alanyi adómentes számlát kapsz róla), nincs havidíj, örök hozzáférést kapsz a fent lévő és az újonnan felkerülő anyagokhoz.

A tananyag tartalmáról

és a technikai részletekről

Tervezés

Lépésről lépésre követhető, egyszerűen alkalmazható, érthető lépésterv, amit még eddig NEM PRÓBÁLTÁL

Esettanulmányok

Megmutatom miért és hogyan működtek azok a kampányok, amik igazán SIKERESEK voltak és milliós bevételeket termeltek!

Profit

A fókusz cél, ami a tananyagot jellemzi: a bevétel elérése. Nem ráfizetős, pénz-szórós kampányokat látsz itt!

EGYSZERŰ

Akkor is érteni és alkalmazni fogod tudni, ha MÉG SOHA nem hirdettél a Facebookon korábban!

Tudod, hogy mi a legjobb?

Szinte minden, a hazai piacon elérhető képzésből és előadásból meg tudod tanulni a hirdetés kezelő működését, de olyan képzés, amely a teljes folyamatot (azaz az érdeklődő első elérésétől a megrendelés befejezéséig) lefedi és a CÉL tükrében segíti a hatékony hirdetéseket ezen kívül NEM LÉTEZIK!

TÖBB mint Facebook hirdetés…

Beszélünk a célokról, a célpiacról, a landing oldalról és annak tökéletesítéséről és csak ez után következik a hirdetés feladása.

Tehát a tananyag

nem hirdetés feladásra tanít, hanem kampánykészítésre!

A tananyag tartalma

1. rész: Alapok

HOgyan működik a Facebook hirdetés és mi az, amit a legtöbben már az elején elrontanak?

 

2. rész: Tervezés

Hogyan tervezd meg a hirdetéseidet még mielőtt vadul neki állnál feladni egyet. Ha ezt a részt megfogadod, akkor sokkal kevesebb pénzt ad Mark Zuckerbergnek “csak úgy”.

3. rész: Célok / folyamatok

Hány útja van annak, hogy az érdeklődődből vevőt konvertálj? Melyik a legjobb és hogyan hozd össze ezt az útvonalat a Facebook hirdetésekkel?

 

4. rész: Célpiac meghatározás

Kinek fog szólni a hirdetésed? Ebben a videóban 2 olyan feladatot kapsz, amit ha tisztességesen megcsinálsz FELE annyi pénzből KÉTSZER annyi eredményt érsz majd el!

5. rész: A weblapod

A világ legjobb hirdetése sem hoz Neked egy fillért sem, ha a weboldaladon nem alakítasz át néhány dolgot (tartalmilag első sorban). Mire figyelj?

 

6. rész: A hirdetés

Milyen legyen a tökéletes hirdetés, amit észrevesznek és rákattintanak? Hogyan fog egy jó hirdetés eladni?

7. rész: Képernyővideó

Lépéseről lépésre megmutatom, hogyan állítsd be és használd a hirdetéskezelőt és a vállalkozáskezelőt – ha most nem érted mik ezek, nem baj, el fogom magyarázni Neked!

 

8. rész: Statisztika, eredmények

Mit lehet kiolvasni a számokból? Melyik az a kritikus 3, amelyik megmondja milyen a hirdetésed és a többiből hogyan fejleszd magad?

EXTRA

Egy ingyenes eszköz amely bemutatja, hogyan tudj meg elképesztő titkokat a célpiacodról. Ez a célközönség elemző eszköz lesz a kedvenc segítőd!

 

EXTRA 2

Posztolás és poszthirdetés – hogyan csinálj olcsón, magas elérést + megmutatom a havi poszttervezőmet, amivel az ügyfeleink bejegyzését írom.

LETÖLTHETŐ extrák

Címsorok, képek, kész hirdetések, hirdetés elemző, szövegminták – magyarázatokkal

 

BÓNUSZ: e-book

Megkapod ajándékba a Lájkból Vagyont című könyvem PDF változatát, amiből számos hasznos módszert tanulhatsz meg.

BÓNUSZ: Közösségépítés tréning anyaga

A Facebook csoportokat külön használhatod marketingcélokra – erről számos előadást tartottam, melyek felvételét elérhetővé teszem szeptember 10-én.

 

BÓNUSZ: Videós tartalmak a Facebookon

Egy külön előadás, amelyben beszélek az ÉLŐ videókról, a hirdetés videókról és arról, hogyan tervezd és készítsd / készíttesd el ezeket.

Miért bízz bennem?

Rólam és a garanciákról

Molnár Ferenc vagyok

11 éve marketing kampányok felépítésén dolgozom és ez idő alatt, több mint 300 cégnek segített hirdetések és a kapcsolódó folyamatok megvalósításában.

Felelősen bíztak rám több mint 130.000.000 (százharmincmillió) forintot ügyfeleim az elmúlt években.

Képzéseimen, konferenciáimon több mint 5.000 marketinges, cégvezető tanult.

Küldetésem, hogy megtanítsam a LEGHATÉKONYABB módszerét a Facebook hirdetéseknek!

 

TRIPLA garancia a tananyagra

1) 30 NAPOS TELJES KÖRŰ GARANCIA!

Nem tetszik a videón a betűk színe? Nem elég hangos? Úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amit vártál? A megrendeléstől számított 30 napon belül kérdés nélkül visszaadom a tanfolyam árát, ha elégedetlen vagy!

 

2) SEGÍTEK GARANCIA – 6 HÓNAPIG

Ha nem a pénzedet kéred vissza, hanem segítségre van szükséged, mert úgy érzed, hogy nem tudod használni a tananyagot, akkor ezt jelezd a rendeléstől számított 6 hónapon belül és Skype konzultáció formájában megmutatom, megcsináljuk a TE kampányod.

 

3) TE MONDOD MEG MERRE BŐVÜLJÖN A TANANYAG – örökre!

A tananyag jelen pillanatban olyan állapotban van, hogy bárki képes megtervezni és megalkotni az első hirdetését általa, illetve újra tudja gondolni a kampányait a segítségével. Folyamatosan készítem hozzá az új témákat, bónuszokat és ezzel egyidőben fogom növelni az árát az új vevők számára. TE, aki MOST fektetsz be jó áron kapod és örök hozzáférést kapsz.

 

Ha már itt jársz és még nem rendeltél,
akkor valószínűleg kérdésed van!

Íme a gyakran ismételt kérdések – ha nem találod a választ, akkor írj az ügyfélszolgálatnak a ferenc@molnar-ferenc.hu címre!

Mi a megrendelés menete?

A megrendelem gombra kattintva kosárba teszed a tréninget, ahol végigmész a megrendelési folyamaton. A végén fizethetsz kártyával vagy előre utalással – amennyiben az előbbit választod percek alatt megkapod a hozzáférésed a tananyaghoz.

Milyen fizetési módok vannak?

Van gyors és lassabb 🙂

A gyors a bankkártyás fizetés, melyet a Barion biztonságos felületén keresztül tudsz végezni. Ha ezt választod, azonnal megkapod a hozzáféréseket.

A lassabb az előre utalás. Ez esetben a pénz beérkezésétől számított 1-2 munkanapon belül kapod meg a hozzáférésed.

Utánvételre a termék jellegéből fakadóan nincsen lehetőség – készpénzes fizetés csak akkor elérhető, ha konferencián, kiállításon a standunknál rendelsz.

Ki ez a Molnár Ferenc. aki a tréninget tartja?

11 éve marketing kampányok felépítésén dolgozik, több mint 300 cégnek segített hirdetések és a kapcsolódó folyamatok megvalósításában.

Felelősen bíztak rá több mint 130.000.000 (százharmincmillió) forintot ügyfelei az elmúlt években.

Képzésein, konferenciáin több mint 5.000 marketinges, cégvezető tanult. Küldetése, hogy megtanítsa a LEGHATÉKONYABB módszerét a Facebook hirdetéseknek!

Mennyi ideig férek hozzá a tananyaghoz?

Mindaddig, amíg a weboldal elérhető a tananyag elérhető marad. Mondanám, hogy örökre és így is tervezem, de a Facebookon és a fejlődésen is múlik sok minden. Amíg hasznos bárki számára is a tananyag, addig elérhető.

Hogyan épül fel a program?

Néhány előadás videó után egy képernyővideóban mutatom meg, hogyan kell elkészíteni a kampányokat. Ezeket egészítik ki a letölthető anyagok és a bónuszok.

Hogyan élhetek a garanciával?

Keresd az ügyfélszolgálatot.

Ez az eleje egy drágább tréningnek?

Jelenleg nem. Elérhetőek egyéb tréningjeim, de azok témái, jellege más, nem erre épülnek, ahogy ez sem azokra. Különálló, értékes és komplex tananyagot kapsz.

Mi garantálja, hogy hasznos ez a tréning?

10 év tapasztalat, több ezer elégedett konferencia és tréning vevő garantálja, hogy nem a levegőbe beszélek a tréningen.

Ha mégsem lennél elégedett akkor pedig 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalok, ha 30 napon belül jelzed igényed az ügyfélszolgálat elérhetőségein.

Elállási jog?

Persze. Bár képzeld: a törvény nem kötelez rá, de minden esetben visszaadom a tréning árát, ha nem vagy elégedett és kész, sőt magyarázkodnod sem kell, ha nem akarsz! Egyetlen szabályom van: Ha a megrendelés napjától számított 30 munkanapon belül jelzed nekem csak akkor tudom ezt vállalni!

Ügyfélszolgálat elérhetőségei

Egyéb kérdés esetén keress az alábbi elérhetőségeken: ferenc@molnar-ferenc.hu vagy írhatsz a Facebook oldalamnak is privát üzenetet.

Telefonon a +36709342750 számon érsz el, de őszinte leszek veled: a másik két csatorna sokkal biztosabb, mert azt naponta megnézem és 24 órán belül választ kapsz – a telefonnal előfordulhat, hogy nem veszem fel és csak késő este tudnálak visszahívni, de azt érthető okból nem teszem.