<script type="text/javascript"><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --> /** This section is only needed once per page if manually copying **/<!-- [et_pb_line_break_holder] --> if (typeof MauticSDKLoaded == 'undefined') {<!-- [et_pb_line_break_holder] --> var MauticSDKLoaded = true;<!-- [et_pb_line_break_holder] --> var head = document.getElementsByTagName('head')[0];<!-- [et_pb_line_break_holder] --> var script = document.createElement('script');<!-- [et_pb_line_break_holder] --> script.type = 'text/javascript';<!-- [et_pb_line_break_holder] --> script.src = 'https://molnar-ferenc.hu/mautic/mautic/media/js/mautic-form.js';<!-- [et_pb_line_break_holder] --> script.onload = function() {<!-- [et_pb_line_break_holder] --> MauticSDK.onLoad();<!-- [et_pb_line_break_holder] --> };<!-- [et_pb_line_break_holder] --> head.appendChild(script);<!-- [et_pb_line_break_holder] --> var MauticDomain = 'https://molnar-ferenc.hu/mautic';<!-- [et_pb_line_break_holder] --> var MauticLang = {<!-- [et_pb_line_break_holder] --> 'submittingMessage': "Please wait..."<!-- [et_pb_line_break_holder] --> }<!-- [et_pb_line_break_holder] --> }<!-- [et_pb_line_break_holder] --></script><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Marketing kampány kivitelezése – garanciával

NIncs időd vagy megfelelő szaktudásod, hogy kivitelezz egy komplett kampányt? Szeretnél igazán hatékonyan végig menni a kampány elkészítésének folyamatán és arra fókuszálni, amihez Te értesz? 

Akkor talán én vagyok az az ember, aki segíthet Neked!

 Az a tapasztalatom, hogy az első kérdés, amit feltesznek nekem minden esetben, hogy “mennyibe fog kerülni?”, éppen ezért erre a kérdésre már a legelején szeretném tisztázni a választ: A marketing kampány kivitelezés ára attól függ, hogy milyen elemekből áll össze a kampány, milyen külsős szakembereket kell bevonnom (például nem csinálok Adwords kampányt, vagy nem csinálok videóanimációt, de kiváló partnerekkel dolgozom, akik tudnak segíteni ebben).  Ha egy szám alapján döntöd el, hogy velem akarsz-e dolgozni, akkor parancsolj: a komplett marketing kampány kivitelezés ára 99-999ezer forint között lehet összesen, amely sok részlettől függ, pontosat csak akkor tudok mondani, ha árajánlatot kértél és beszéltünk! 

Egészen pontosan mi az amiben segítek Neked?

 

Weboldal készítés

A kampányhoz szükséges weboldal komplett elkészítését vállalom a kampányod során.

Hírlevél marketing

Adatbázisod karbantartása, marketing üzenek megfogalmazása célbajuttatása és az ehhez megfelelő eszközök ajánlása!

k

Tartalomfejlesztés

Blog vagy cikk vagy termékleírás megírása, amit a közönséged imádni fog. Ez a keresőben is segít jobb helyre kerülni.

Közösségi marketing

A közösségi oldalakon segítek eligazodni és a megfelelő oldalakon felépítem számodra a kommunikációt.

Működő megoldások

Nem vagyok trendhajhász, de képben vagyok! MInden lehetséges marketing eszközt számításba veszek és javaslok, ha megfelelőnek érzem!

Projekt menedzsment

A kampány során szükséges beszállítókkal vagy saját programozóddal, designereddel könnyedén dolgozom együtt, adott esetben összefogom a marketing feladatokat!

MINDEN EGY KONZULTÁCIÓVAL KEZDŐDIK!

A legfontosabb amit tudnod kell, hogy a kivitelezés előtt egy 180 perces kampány tervező konzultációt tartunk!

Ez nem díjmentes, azonban enélkül nem tudok Neked olyan munkát végezni, amivel valóban azonosulni tudok és valódi eredményt hoz számodra. Tudom, hogy nehéz döntés máris egy fizetős konzultációt rendelni, de van két tényező is, ami miatt ez számodra NEM jelent kockázatot!

1) A konzultáció árát 100%-ban a kivitelezési díjból jóváírom!

2) A konzultáción elhangzott ötletekre, megoldásokra 100%-os garanciát vállalok!

Azaz: ha nem vagy elégedett a konzultáció végére kialakított tervvel, akkor visszakapod a pénzed! Ha elégedett vagy és velem csináltatnád meg, akkor pedig a konzultációt a kivitelezés részévé teszem!

Mit kell tudnod Molnár Ferencről?

Elsőként kezdtem el Magyarországon kifejezetten Facebook marketinggel foglalkozni. Elsőként vettem részt előadóként közösségi marketing, “social media” témájú konferencián, amely már marketingről vállalkozókról szólt. Két csodás gyermek édesapja vagyok, imádok írni, alkotni és a legfontosabb számomra, hogy a munkám valódi eredmény hozzon számodra!

A szakmai múltam néhány számmal kifejezve:

 

éve a szakmában

vállalkozó marketingjén dolgoztam

megírt Facebook poszt

Facebook hirdetésre elköltött forint

Referenciáim

Komplex kampányok megtervezése az elejétől és ma is működő, virágzó projektek elindítása az elmúlt években, íme néhány referenciám!

2009

Egyik legelső munkám, amit végeztem: a trefagyar.hu első webáruházának szövegezése, a külső blog megalkotása, termékleírásokkal és hírlevél marketinggel.

2010

Különleges munka volt az első Év Legbarátságosabb Szállodája verseny, amelynek komoplett kommunikációjában, merketingjében részt vettem, az alapító: Csobota-Kis Árpád mellett.

2011

A MarketingCommando Facebook hirdetéseit kezeltem, illetve hosszú ideig a Facebook technikai kérdésekben tanácsadóként dolgoztam Wolf Gáborral és Janata Krisztával. A Commando Facebook oldala 800-ról 98.000-re duzzadt a hirdetéseim segítségével, kvalifikált követőkkel!

2012

Volt feleségemmel, Talabos Viktóriával megalkottuk a Facebook Iránytű konfereniát, mely évekig teltházzal futott olyan meghívott vendégekkel, mint: Wolf Gábor, Alföldi Róbert, Bárdos András, Mosolyka, Danny Blue, Tibi atya, Oravecz Nóra… Ez a konferencia 5 év alatt több ezer vállalkozónak segített!

2013

A hazai párástás, párátlanítás szakértő Bonair-nek először a konyhai eszközeire készítettem egy külön blogot (grillezz.hu), majd később a teljes tartalmi stratégiájukat és Facebook hirdetéseiket kezeltem éveken keresztül.

2014

Márkaépítő kommunikációt készítettem a Smile Palacsint számára, amely a szinte teljesen új termék piaci bevezetését megkönnyítette. A Facebook kommunikáció és hirdetések egyik célja a TV-reklámok által szerzett népszerűség kihasználása és az elköteleződés növelése volt a márka iránt.

2015

A FókuszComputer különleges projektjét, a gazdasagosnyomtato.hu tematikus oldalt megalkottam és a teljes tartalmi és marketing stratégiát kiviteleztem az indulási időszakban.

2016

Megjelent első szakmai könyvem, a Lájkból Vagyont, amelyben a Facebook hirdetésekről és a megfelelő módszertan kiválasztásáról írok. Ez a mai napig több mint 1.000 vállalkozónak adott érthető, megvalósítható mintákat és segítséget.

2017

A Suhajda Cukrászda marketingjét 2017-ben vettem a kezembe – nem csak Facebook kampányok, hanem az online előrendelés bevezetése és kialakítása, illetve a kreatív figyelemfelkeltő akciók megalkotása is feladat!

Kérdésed van?

Esetleg szeretnél árajánlatot kérni és egyszerűbbnek gondolod, ha leírod amit szeretnél, és beszéljünk róla?

Ha felvennéd velem a kapcsolatot, akkor kérlek, töltsd ki ezt a kapcsolati űrlapot, vagy hívj bizalommal a +36 70 934 27 50 -es számon (nehezen fogsz elérni, de nem lehetetlen). A kapcsolatfelvétel előtt, kérlek, fogadd el az alábbiakat:

  1. Ha személyes találkozót szeretnél, amin megbeszéljük a lehetőségeidet, akkor nem elegendő időpontot kérned! Kérlek, értsd meg és fogadd el, hogy a legnagyobb jószándék mellett sem tudok órákat tölteni azzal, hogy talán tudunk-e együtt dolgozni, vagy sem. Találkozót csak információ birtokában tudok adni, ezért írj meg minél több részletet előre, hogy könnyebben ajánlhassam Neked a valóban legjobb megoldást. Ha ez nem megy, akkor javaslom, hogy igényelj óradíjas konzultációt, vagy jelentkezz be Marketing Találkozóra!

2. Nem tudom mikor foglak visszahívni! A legtöbb esetben 24 órán belül reagálok – nagyjából erre számíts.

 

 

 

11 + 10 =