Kétféle marketing konzultáció létezik!

Az egyik a tudásról és az apró beállításokról, trükkökről szól – a másik pedig már-már kivitelezés szintű “együttdolgozás”. MEglepően sokszor találkozom azzal az igénnyel, hogy “Feri, ülj le mellém, beszéljük meg és állítsuk is be az egészet A-Z-ig!”

Éppen ezért a konzultációs csomagjaimat is két csoportba osztottam fel!

l

Ötletek és válaszok

 Van akinek együttgondolkodásra, ötletre és pár technikai beállításra van szüksége – erre jellemzően 1-3 óra elegendő.

Megoldás és eredmények

Van, akinek azonban az kell, hogy kitaláljuk, megbeszéljük, összerakjuk és ellenőrzizzük a kampányát. Erre a tapasztalataim szerint 5-10 óra szükséges (nem feltétlenül egyszerre).

De mielőtt konzultációt rendelnél tőlem, ezt feltétlenül olvasd el:

 Olyan megoldást kínálok, amellely bármelyik csoportba is tartozol: megtalálod a számodra tökéletes megoldást!

Miért jó Neked, ha velem konzultálsz?

 

Nem húzom az időd mellébeszéléssel!

A legfontosabb kérdések tisztázása után megbeszéljük mit kell tenned, hogy elinduljanak a dolgok vagy pedig összerakjuk a helyszínen a megfelelő kampányodat! Mert vagy a kampányt, vagy a tervét a konzultáció végére elkészítjük (természetesen ez nagyban függ attól mennyire összetett a téma és mennyi információt adtál előzetesen róla).

A konzultáció nálam NEM stratégiai jellegű!

Én abban segítek Neked, hogy egy konkrét kampányod elinduljon. Abban segítek, hogy az adott terméket, termékkört vagy feliratkozást végiggondoljuk és megvalósítsuk a vevőszerzést. Nem akarok veled elmélkedni órákat a nagy stratégiáról: ezt vagy megalkotod magadnak vagy nem (állítom: jobban jársz ha azzal kezded, de ha Neked most bevétel kell, nem erre fogsz fókuszálni, az biztos, illetve ha már megvan a stratégia, akkor hasznos lesz a megvalósításhoz

Az idő SZENT!

Nálam minden óra 60 perc, ami onnan kezdődik, amilyen időpontot megbeszéltünk! Hosszabb konzultációkon tartunk szünetet (amelynek ideje NEM része a konzultációnak), azaz ha 10:00-tól konzultálunk 3 órát, és 11:30-11:45-ig szünet volt, akkor a teljes konzultáció 13:15-ig tart. DE, ha késtél 20 percet az elején, akkor is! 

Ilyen garanciát SENKI nem vállal konzultációra!

Tudtad, hogy a törvény szerint egy tanácsadó nem kell semmilyen felelősséget vállaljon a tanácsaiért – csakis megvalósítás esetén van ilyen jellegű felelősség? Nos, amennyiben engem választasz és aszerint csinálod végig a dolgokat, amit megbeszéltünk én eredményt garantálok Neked! A legelső kérdésem az lesz a konzultáció elején, hogy mi a célod? És ennek megfelelően elmondom majd, hogy mit lehet elérni a megbeszélt módon – ha belevágsz, akkor azt jó eséllyel eléred. Ha nem, akkor pedig visszajössz hozzám és én megmutatom mit javítsunk rajta, méghozzá külön díj nélkül! – De vigyázz, mielőtt ezt a garanciát érvényesíted: ha nem csinálsz semmit, akkor nem él! Ez csak akkor él, ha az elvárható legtöbbet teszed azért, hogy a kampány sikerüljön! 

Konzultációs csomagok, árak

Tanácsra, együtt gondolkodásra van szükséged?

Együtt valósítsuk meg a kampányod?

Sziklavári Tamás – Sziget-szer Kft.

 

Szántai Zsolt – BodyWakes.hu

 

Feri nagyon sok kérdést tett helyre a fejemben a konzultáció végére. Az eredmények hatását a bevételeken is érezzük közvetve és közvetlenül is!

Jó szívvel ajánlom a közös munkát vele!

 

5 óra konzultáció után helyére került egy csomó fontos dolog a marketingünkben és az első kampány több, mint 1500 feliratkozót hozott pár nap alatt!

Nagyon elégedett vagyok!

 

Gyakran ismételt kérdések a konzultáció kapcsán

Mennyi idővel előtte érdemes időpontot kérni?

Általában 1-2 hétre előre tudok időpontot adni konzultációra, de ez nagyban függ az igényelt órák számától és a szükséges felkészülési időtől is.

Szükségem lenne még időre és ez a konzultáció során derült ki. Mi a teendő?

Semmi gond nincs azzal, ha egy problémát hosszabb ideig tart megoldani a tervezettnél. Én elsőre mindig rövidebb konzultációt javaslok, hogy maximálisan ki tudd használni.

Ha mégis kevésnek bizonyulna az idő lehetőséged van az eggyel nagyobb csomagra váltani a különbözet megfizetésével, illetve minden extra órát a 2. órán felül kedvezményes 10.000 forintért igénybe venni, de ebből maximum 2 óra vásárolható meg egy csomag mellé.

Rendeltem 300 percet és 60 még megmaradt. Mi a teendő?

A 60 és a 180 perces konzultációk esetében nem maradhat fent idő – hacsak Te nem döntesz úgy, hogy előbb hagyjuk abba (ez esetben nincs semmilyen visszatérítés, sem időátvitel).

A 300 és 600 perces csomagok esetén eleve több alkalomra készülünk. Ha az utolsó alkalom után fennmarad 1-2 60 perces blokkod, akkor azt 12 hónapon belül bármikor felhasználhatod.

Megrendeléskor azt tanácsolom, hogy kisebb csomagot rendelj egyszerre, bármikor lehetőséged van ráfizetés nélkül a nagyobb csomagra váltani, ha ezt az utolsó konzultációs órától számított 3 munkanapon belül jelzed (csak a különbözetet kell olyankor fizetned). 

Ha érvényesíteném a garanciát mi a teendő?

Jelezd a konzultáció végén, vagy az utolsó 60 perctől számított 30 napon belül, hogy nem vagy elégedett és átbeszéljük, hogyan tudod érvényesíteni.

Garanciát csak akkor vállalok, ha dolgoztál is a megbeszélt kampányon, a megbeszéltek szerint. Ha az első percben elakadsz valamiért, akkor jelezd azonnal és segítek, hogy tudj haladni, de ha nem foglalkozol az egésszel, akkor nem tudsz élni a garanciával!

Hogyan tudom kivitelezésbe beszámíttatni a konzultációt?

A 300 és a 600 perces konzultációt sehogy! Mivel annak része egy bizonyos mértékű kivitelezés, nehéz átkonmvertálni és nem is fordult még elő, hogy ezen csomagok vásárlói kértek volna ilyet!

A 60 és a 180 perces konzultáció jellemzően tervezésről és ötletelésről szól. Ezeknek lehet az a kimenetele, hogy rájössz: nincs kapacitásod a megvalósításra.

Ha a konzultáció után te is úgy döntesz, hogy a megbeszélteket velem valósíttatnád meg, akkor nincs különösebb dolgod vele: amennyiben 30 napon belül kérsz kivitelezési ajánlatot a konzultáció után és elfogadod azt, akkor a konzultáció árát beszámítjuk teljes egészében! 30 napon túl vagy pedig egészen más kampányba nem számítható be!

Van még kérdésem, de nem találom itt. Mi a teendő?

Jelentkezéskor írd meg -a  konzultáció megrendelése az ár kifizetésével válik teljessé, így az űrlap kitöltése során felteheted a kérdéseidet, ezzel még nem vállalsz vásárlási kötelezettséget!

Jelentkezz konzultációra az űrlap kitöltésével!

1) Az űrlap beérkezése után 1 munkanapon belül foglalkozom az igénnyel és megkereslek a megadott elérhetőségek egyikén.

2) Ha elfogadod a javaslatom, akkor a konzultáció előtt el kell utalnod annak a díját.

3) A megbeszélt időpontban találkozunk Budaörsön, vagy Skypeon és megkezdjük a közös munkát!

Vágjunk bele! Töltsd ki az űrlapot!

A konzultáció módja

2 + 11 =