Közösségépítés

Online tréning

Mi ez?

A Közösségépítés a gyakorlatban előadásom teljes felvétele

Azoknak, akik használják a Facebookot, de elegük van abból, hogy csak hirdetéssel lehet elérni a követőket.

Az előadásból megtudod, hogyan érdemes követőbázist építeni.

Hogyan használd az oldalad és a csoportod eladásra, bizalomépítésre és hova illeszd ezt a marketing folyamataidban.

Átfogó, komplett előadás, gyakorlati útmutatóval

Így képzeld el!

Te csak leülsz egy kávé mellett a számítógéped elé – vagy tabletről, okostelefonról is nézheted. Megnézed az előadást a saját tempódban, akár százszor, ezerszer… A képzéshez egyszeri áron örökké hozzáférsz!

A felvétel teljes előadást tartalmaz

Amelyen összesen 200-an vettek részt (egyszerre mindig csak 10-en) – ők már jól használják a csoportokat, oldalakat, magasak az eléréseik.

Extrém garanciát vállalok

Az előadás gyakorlatias és működik – ezt nem csak állítom, hanem 1000%-ig vállalok rá garanciát.

Ár? Feltételek?

Az előadás felvételéért egyszeri díjat kell fizetned bankkártyával, vagy előre utalással – az összeg beérkezése /adminisztrálása után azonnal megkapod a hozzáférésed a tanfolyamhoz!

Két lehetőség közül választhatsz:

1) Megveszed csak a Közösségépítés tananyagot br. 7.990 forintért.

2) Megveszed a Facebook Hirdetések Hatékonyan tananyagot 14.990 forintért és Közösségépítés a gyakorlatban előadás felvétele INGYEN a tiéd!

Az előadás tartalmáról

és a technikai részletekről

Tudod mit? Nézz bele inkább!

Most meg tudod nézni a teljes előadás első félóráját – nézz bele, hallgass bele, nézd akár végig és döntsd el, hogy szeretnéd- e többi részét is megnézni.

Technikai részletek

Megrendelés és kifizetés után azonnal kapsz hozzáférést a zárt felülethez. Az előadás videóit ott éred el – a Vimeo videómegosztóról ágyaztam be mindet, így okostelefonról is nézheted (ha picit gyengébb felbontást választasz, akkor nem fogy sok adatkeret).

A hozzáférésed ÖRÖK!

Miért bízz bennem?

Rólam és a garanciákról

Molnár Ferenc vagyok

2008 óta marketing kampányok felépítésén dolgozom és ez idő alatt, több mint 300 cégnek segített hirdetések és a kapcsolódó folyamatok megvalósításában.

Felelősen bíztak rám több mint 130.000.000 (százharmincmillió) forintot ügyfeleim az elmúlt években.

Képzéseimen, konferenciáimon több mint 5.000 marketinges, cégvezető tanult.

Küldetésem, hogy megtanítsam a LEGHATÉKONYABB módszerét a Facebook használatának!

 

Kiemelt garancia az előadásra

 

30 NAPOS TELJES KÖRŰ GARANCIA!

Nem tetszik a videón a betűk színe? Nem elég hangos? Úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amit vártál? A megrendeléstől számított 30 napon belül kérdés nélkül visszaadom a tanfolyam árát, ha elégedetlen vagy! Még csak nem is kell megmagyaráznod, ha nem szeretnéd!

 

Ha már itt jársz és még nem rendeltél,
akkor valószínűleg kérdésed van!

Íme a gyakran ismételt kérdések – ha nem találod a választ, akkor írj az ügyfélszolgálatnak a ferenc@molnar-ferenc.hu címre!

Mi a megrendelés menete?

A megrendelem gombra kattintva kosárba teszed a tréninget, ahol végigmész a megrendelési folyamaton. A végén fizethetsz kártyával vagy előre utalással – amennyiben az előbbit választod percek alatt megkapod a hozzáférésed a tananyaghoz.

Milyen fizetési módok vannak?

Van gyors és lassabb 🙂

A gyors a bankkártyás fizetés, melyet a Barion biztonságos felületén keresztül tudsz végezni. Ha ezt választod, azonnal megkapod a hozzáféréseket.

A lassabb az előre utalás. Ez esetben a pénz beérkezésétől számított 1-2 munkanapon belül kapod meg a hozzáférésed.

Utánvételre a termék jellegéből fakadóan nincsen lehetőség – készpénzes fizetés csak akkor elérhető, ha konferencián, kiállításon a standunknál rendelsz.

Ki ez a Molnár Ferenc. aki a tréninget tartja?

11 éve marketing kampányok felépítésén dolgozik, több mint 300 cégnek segített hirdetések és a kapcsolódó folyamatok megvalósításában.

Felelősen bíztak rá több mint 130.000.000 (százharmincmillió) forintot ügyfelei az elmúlt években.

Képzésein, konferenciáin több mint 5.000 marketinges, cégvezető tanult. Küldetése, hogy megtanítsa a LEGHATÉKONYABB módszerét a Facebook használatának!

Mennyi ideig férek hozzá a tananyaghoz?

Mindaddig, amíg a weboldal elérhető a tananyag elérhető marad. Mondanám, hogy örökre és így is tervezem, de a Facebookon és a fejlődésen is múlik sok minden. Amíg hasznos bárki számára is a tananyag, addig elérhető.

Hogyan épül fel a program?

Néhány előadás videó után egy képernyővideóban mutatom meg, hogyan kell elkészíteni a kampányokat. Ezeket egészítik ki a letölthető anyagok és a bónuszok.

Hogyan élhetek a garanciával?

Keresd az ügyfélszolgálatot.

Ez az eleje egy drágább tréningnek?

Jelenleg nem. Elérhetőek egyéb tréningjeim, de azok témái, jellege más, nem erre épülnek, ahogy ez sem azokra. Különálló, értékes és komplex tananyagot kapsz.

Mi garantálja, hogy hasznos ez a tréning?

10 év tapasztalat, több ezer elégedett konferencia és tréning vevő garantálja, hogy nem a levegőbe beszélek a tréningen.

Ha mégsem lennél elégedett akkor pedig 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalok, ha 30 napon belül jelzed igényed az ügyfélszolgálat elérhetőségein.

Elállási jog?

Persze. Bár képzeld: a törvény nem kötelez rá, de minden esetben visszaadom a tréning árát, ha nem vagy elégedett és kész, sőt magyarázkodnod sem kell, ha nem akarsz! Egyetlen szabályom van: Ha a megrendelés napjától számított 30 munkanapon belül jelzed nekem csak akkor tudom ezt vállalni!

Ügyfélszolgálat elérhetőségei

Egyéb kérdés esetén keress az alábbi elérhetőségeken: ferenc@molnar-ferenc.hu vagy írhatsz a Facebook oldalamnak is privát üzenetet.

Telefonon a +36709342750 számon érsz el, de őszinte leszek veled: a másik két csatorna sokkal biztosabb, mert azt naponta megnézem és 24 órán belül választ kapsz – a telefonnal előfordulhat, hogy nem veszem fel és csak késő este tudnálak visszahívni, de azt érthető okból nem teszem.