A közösségépítés alapjai

 

Az amit közösségi marketingnek nevez a legtöbb hazai cég (és tanácsadó) az valójában NEM közösségi marketing.  Megmutatom neked 10 lépésben, hogy milyen az IGAZI közösségépítés!

Miért fontos megismerned a valódi közösségépítést?

Mert hosszútávon, folyamatosan megtérülő, a fejlődésedet elősegítő lehetőség.

 

 10 gondolat a VALÓDI közösségi marketingről

Tanuld meg, hogy miért is lehet ez igazán eredményes. Ismerd meg és kezeld a helyén a fogalmakat. Gondolkodj hosszútávban! Iratkozz fel MOST és díjmentesen elküldöm számodra az alapokat, ráadásul sok hasznos meglepetéssel is készülök számodra, amik mind elősegítik vállalkozásod fejlődését a közösségi marketingben. 

10 részes levélsorozatomban megismered a legfontosabb alapokat és képes leszel jól megtervezni a közösségi marketingedet.

 

Töltsd ki az űrlapot és már küldöm is!

Email*
Név*
Adatkezelési hozzájárulás*

Mit kell tudnod Molnár Ferencről?

Elsőként kezdtem el Magyarországon kifejezetten Facebook marketinggel foglalkozni. Elsőként vettem részt előadóként közösségi marketing, “social media” témájú konferencián, amely már marketingről vállalkozókról szólt. Két csodás gyermek édesapja vagyok, imádok írni, alkotni és a legfontosabb számomra, hogy a munkám valódi eredmény hozzon számodra!

A szakmai múltam néhány számmal kifejezve:

 

éve a szakmában

vállalkozó marketingjén dolgoztam

megírt Facebook poszt

Facebook hirdetésre elköltött forint

Referenciáim

Komplex kampányok megtervezése az elejétől és ma is működő, virágzó projektek elindítása az elmúlt években, íme néhány referenciám!

2009

Egyik legelső munkám, amit végeztem: a trefagyar.hu első webáruházának szövegezése, a külső blog megalkotása, termékleírásokkal és hírlevél marketinggel.

2010

Különleges munka volt az első Év Legbarátságosabb Szállodája verseny, amelynek komoplett kommunikációjában, merketingjében részt vettem, az alapító: Csobota-Kis Árpád mellett.

2011

A MarketingCommando Facebook hirdetéseit kezeltem, illetve hosszú ideig a Facebook technikai kérdésekben tanácsadóként dolgoztam Wolf Gáborral és Janata Krisztával. A Commando Facebook oldala 800-ról 98.000-re duzzadt a hirdetéseim segítségével, kvalifikált követőkkel!

2012

Volt feleségemmel, Talabos Viktóriával megalkottuk a Facebook Iránytű konfereniát, mely évekig teltházzal futott olyan meghívott vendégekkel, mint: Wolf Gábor, Alföldi Róbert, Bárdos András, Mosolyka, Danny Blue, Tibi atya, Oravecz Nóra… Ez a konferencia 5 év alatt több ezer vállalkozónak segített!

2013

A hazai párástás, párátlanítás szakértő Bonair-nek először a konyhai eszközeire készítettem egy külön blogot (grillezz.hu), majd később a teljes tartalmi stratégiájukat és Facebook hirdetéseiket kezeltem éveken keresztül.

2014

Márkaépítő kommunikációt készítettem a Smile Palacsint számára, amely a szinte teljesen új termék piaci bevezetését megkönnyítette. A Facebook kommunikáció és hirdetések egyik célja a TV-reklámok által szerzett népszerűség kihasználása és az elköteleződés növelése volt a márka iránt.

2015

A FókuszComputer különleges projektjét, a gazdasagosnyomtato.hu tematikus oldalt megalkottam és a teljes tartalmi és marketing stratégiát kiviteleztem az indulási időszakban.

2016

Megjelent első szakmai könyvem, a Lájkból Vagyont, amelyben a Facebook hirdetésekről és a megfelelő módszertan kiválasztásáról írok. Ez a mai napig több mint 1.000 vállalkozónak adott érthető, megvalósítható mintákat és segítséget.

2017

A Suhajda Cukrászda marketingjét 2017-ben vettem a kezembe – nem csak Facebook kampányok, hanem az online előrendelés bevezetése és kialakítása, illetve a kreatív figyelemfelkeltő akciók megalkotása is feladat!

Helló 2018…

Hogyan tudok Neked segíteni abban, hogy elérd a marketing céljaidat?

Tudás

Konzultáció

Esettanulmányok

Szeretsz mások sztorijából tanulni? Gyere, nézd meg milyen történeteket, valós megoldásokat mutatok meg Neked lépésről-lépésre!

Marketing témájú publikációk

Facebook oldal és csoport összekapcsolása

Facebook oldal és csoport összekapcsolása

Facebook oldal és csoport összekapcsolása könnyedén lehetséges. Ebben a bejegyzésben megmutatom: Hogyan kell csinálni?Mikor nem sikerül és hogyan old meg? A cikket egy történet ihlette, felkeresett telefonon az Igen, házasodunk virtuális esküvőszervező oldal...
Facebook oldal létrehozása

Facebook oldal létrehozása

Facebook oldal létrehozása lépésről lépésre. Nyisd meg a facebook.com/pages/create címet.Válaszd ki, hogy céges vagy személyes márka számára szeretnéd-e a Facebook oldalt létrehozniAdj egy nevet az oldaladnak - vigyázz, ezt később néha nagyon macerás...
Facebook csoport alapismeretek

Facebook csoport alapismeretek

A Facebook csoport létrehozása és annak miértjei már előkerültek korábbi blogbejegyzésben. A mai cikkben bemutatom, hogy milyen típusú csoportok léteznek és melyik egyáltalán mire jó? Ahogy arra már rávilágítottam, a Facebook csoport a csoportkommunikáció helyszíne,...

Kérdésed van?

Esetleg szeretnél árajánlatot kérni és egyszerűbbnek gondolod, ha leírod amit szeretnél, és beszéljünk róla?

Ha felvennéd velem a kapcsolatot, akkor kérlek, töltsd ki ezt a kapcsolati űrlapot, vagy hívj bizalommal a +36 70 934 27 50 -es számon (nehezen fogsz elérni, de nem lehetetlen). A kapcsolatfelvétel előtt, kérlek, fogadd el az alábbiakat:

  1. Ha személyes találkozót szeretnél, amin megbeszéljük a lehetőségeidet, akkor nem elegendő időpontot kérned! Kérlek, értsd meg és fogadd el, hogy a legnagyobb jószándék mellett sem tudok órákat tölteni azzal, hogy talán tudunk-e együtt dolgozni, vagy sem. Találkozót csak információ birtokában tudok adni, ezért írj meg minél több részletet előre, hogy könnyebben ajánlhassam Neked a valóban legjobb megoldást. Ha ez nem megy, akkor javaslom, hogy igényelj óradíjas konzultációt, vagy jelentkezz be Marketing Találkozóra!

2. Nem tudom mikor foglak visszahívni! A legtöbb esetben 24 órán belül reagálok – nagyjából erre számíts.

 

 

 

8 + 9 =

Partnerek, akikkel gyakran dolgozom együtt!

Fehér rendszerház

www.frik.hu

Webes fejlesztések, Adwords hirdetések és közös tréningek

Üzleti Videó

www.uzletivideo.hu

Vajda László és csapata a videós megoldásokat szállítja nekem és ügyfeleim számára.

Talabos Viktória

www.talabosviktoria.hu

Talabos Viktória, üzleti filozófus –  a stratégia és az átlátható marketing megoldások, üzleti lehetőségek megálmodója